«φορέας της καρδιάς τους» για τους  εργαζόμενους στον ΟΤΕ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Ψηφίσαμε και φέτος τον φορέα της καρδιάς μας.

 

 

1234 εργαζόμενοι του Ομίλου ΟΤΕ συμμετείχαν στην ψηφοφορία για τον «φορέα της καρδιάς μας» και ανέδειξαν τους τρεις Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς που θα στηρίξει και φέτος ο Όμιλός μας. Οι φορείς που συμβάλλουν με τη δράση τους στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης και της ποιότητας ζωής παιδιών που έχουν ανάγκη σε όλη την Ελλάδα, και θα λάβουν οικονομική ενίσχυση, είναι οι παρακάτω:
 

·       Περιφέρεια Αττικής: «Ελληνικό Καραβάνι Αλληλεγγύης»

·       Περιφέρεια Β. Ελλάδος: Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου και Αυτιστικού Ατόμου με Νοητική Αναπηρία «ΕΛΠΙΔΑ»

·       Περιφέρεια Ν. Ελλάδος: Σύλλογος εθελοντικής προσφοράς και στήριξης «Ορίζοντας»

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς που με τη συμμετοχή σας ενισχύσατε το σημαντικό έργο των φορέων.

 


 

Ευχαριστήρια επιστολή ΟΤΕ

Αγαπητή κα Τζιμέα,

Θα θέλαμε να μεταφέρετε τις ευχαριστίες μας στους εργαζόμενους του Ομίλου ΟΤΕ, οι οποίοι μας τίμησαν με την ψήφο τους, ώστε να αναδειχτούμε η «οργάνωση της καρδιάς» τους, που για μας είναι μεγάλη τιμή σαν αναγνώριση του έργου που πραγματοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια.

Μετά την ευγενική σας χορηγία, θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις ολόψυχες ευχαριστίες τόσο εκ μέρους του Δ.Σ όσο και εκ μέρους των ορφανών παιδιών του προγράμματος μας για την προσφορά των 15.000€.

Το ποσό αυτό θα διανεμηθεί ισόποσα σε 50 ορφανά παιδιά του προγράμματος του Ελληνικού Καραβανιού Αλληλεγγύης σε δημόσια εκδήλωση, την οποία θα ήταν τιμή μας, από κοινού, να διοργανώσουμε.

Επίσης θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Όμιλο ΟΤΕ για τις πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας που παίρνει με αποτέλεσμα να βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό των οργανώσεων που βοηθούν παιδιά και να ενισχύει το έργο τους.

Με εκτίμηση,

Κων/νος Παπαδιγενόπουλος

Πρόεδρος του Ελληνικού Καραβανιού Αλληλεγγύης  

 


Social Media